DOLAR 34,0750 -0.03%
EURO 37,8676 -0.13%
ALTIN 2.801,13-0,05
BITCOIN 21211243,21%
Bursa
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnegöl Çarşısında Alışveriş Şenliği
955 okunma

İnegöl Çarşısında Alışveriş Şenliği

İnegöl Belediyesi ile 8 esnaf odasının iş birliğiyle düzenlenen ve dört gün sürecek olan Çarşı Alışveriş Şenliği, Perşembe günü coşkuyla başladı. Şenlik, hem vatandaşların hem de esnafların yüzünü güldürürken, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da çarşıyı ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu.

ABONE OL
3 Eylül 2024 11:15
İnegöl Çarşısında Alışveriş Şenliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnegöl Belediyesi’nin öncülüğünde, 8 esnaf odasının iş birliğiyle düzenlenen ve dört gün sürecek olan Çarşı Alışveriş Şenliği, Perşembe günü büyük bir coşkuyla başladı. Bu etkinlik, hem esnafın hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da çarşıyı ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler diledi.

İndirimler ve Etkinliklerle Dolu Dört Gün

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Terziler Odası, Lokantacılar Odası, Madeni Sanatkarlar Odası, İnegöl Kuyumcular Derneği, Kahveciler Odası, Bakkallar Odası ve Elektrikçiler Odası’nın katkılarıyla düzenlenen Alışveriş Şenliği, 18 Ağustos Pazar akşamına kadar devam edecek. Şenlik kapsamında esnaflar, yüzde 50’ye varan indirimlerle vatandaşları karşılıyor. Çarşıdaki iş yerleri gece saat 00.00’a kadar açık kalırken, İnegöl Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri, İki Kapılı Meydan olarak bilinen Sarraflar Çarşısı’nda şenliğe renk katıyor. betexper

Başkan Taban’dan Esnafa Ziyaret

Şenliğin ilk gününde Belediye Başkanı Alper Taban, esnaf oda başkanlarıyla birlikte çarşıyı ziyaret etti. Hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Taban, iş yeri sahiplerine hayırlı işler dileyerek etkinliğe ilişkin görüşlerini aldı. Başkan Taban, hem esnafın hem de vatandaşların şenlikten memnun kaldığını gözlemledi.

Esnaf ve Vatandaşlar Şenlikten Memnun

Çarşı esnafı, düzenlenen şenlikten son derece memnun olduklarını dile getirdi. 20 yıldır İnegöl çarşısında hizmet veren bir esnaf, “İnegöl Belediyesi’ne bu etkinlik için teşekkür ediyorum. Çarşımız hareketlendi” dedi. Başka bir esnaf ise, “15 yıldır çarşıda işletmeciyim. Böyle bir etkinlik yapılması çok güzel. Devamını diliyoruz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hem esnaf hem vatandaşlar için çok iyi oldu” ifadelerini kullandı. 60 yıldır çarşıda esnaflık yapan bir başka iş yeri sahibi de şenlikten memnuniyetini dile getirerek, “Bu sene çok güzel oldu alışveriş şenliği. İnşallah devamı da gelir. Hatta aylık düzenli olarak günler belirlenebilir” dedi. Vatandaşlar da özellikle okul sezonu öncesinde yapılan indirimlerden son derece memnun olduklarını belirttiler.

Karagöz Gölge Oyunu Çocuklardan Tam Not Aldı

Alışverişin yanı sıra, İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sergilediği Karagöz Gölge Oyunu da çarşı meydanında izleyicilerle buluştu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bu geleneksel gösteri, özellikle çocuklar tarafından beğeniyle izlendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.